Bruiloft Wesley & Ivana

2 januari 2022
Storypack Wedding

Bruiloft Wesley & Ivana

Sint Willebrord / Den Hout, juni 2021

Vier de liefde

Dat was het thema van de bruiloft van dit prachtige en lieve bruidspaar. Iets dat absoluut is gelukt en de hele dag voelbaar was. Zo fijn om dit te mogen vastleggen en onderdeel van te mogen zijn. Het was genieten!

Wesley & Ivana hebben er voor gekozen na het klaarmaken in de ochtend, de rest van de dag op 1 locatie door te brengen. Vanaf de ceremonie tot aan het eind van de dag was namelijk iedereen bij Het Houtse Meer, een prachtplek! Die keuze juichen wij altijd toe, omdat het rust geeft voor jullie als bruidspaar, de gasten en voor ons als leverancier. Geen gehaast en gereis naar verschillende plekken, geen risico’s van vaststaan in het verkeer en vooral: geen tijd te kort komen.

Daarnaast ligt het Houtse Meer middenin de natuur en zijn er genoeg plekken om daar in de buurt de trouwshoot te doen. We hoopten op een mooie zonsondergang om aan het eind van de dag bij het water ook nog foto’s te maken. Daarvoor in de plaats kregen we flinke regen! Maar dat leverde juist leuke plaatjes op.

Kijk mee en geniet! Scroll vooral ook even door naar het einde voor de trouwfilm die we voor dit lieve bruidspaar mochten maken.

I.v.m. privacy is slechts een beperkt aantal foto’s van de gasten gedeeld in deze blogpost

Je beste vriend als trouwambtenaar

Wesley en Ivana kozen ervoor om de hele dag met hetzelfde aantal mensen te vieren. Er was dus geen verschil in dag- en avondgasten. Zo’n beperkt aantal mensen die de hele dag meemaken geeft een hele fijne, intieme sfeer.

Hoe speciaal om dan ook nog eens getrouwd te worden door één van je beste vrienden! Het maakte de ceremonie bijzonder persoonlijk. Met vooral een lach, maar ook een kleine traan werd hun verhaal verteld door iemand die hun dierbaar is.

Zijn speech hebben we opgenomen en delen ervan gebruikt in de film als voice-over. Op die manier wordt ook de trouwfilm nog persoonlijker. We love it!

En tot slot de trouwfilm…

Total:
Don`t copy text!