Onze storypacks

Wat is jouw verhaal?

Het zal je vast niet verbazen dat wij als storygrafen houden van verhalen. Verhalen van de mooie momenten in het leven. Wij geloven dat verhalen tot leven komen wanneer beeld, beweging en muziek met elkaar wordt verbonden. En onze storypacks swingen, bekijk ze maar eens.

Tirza & Nathanaël

Storypack Wedding
Marry me
“Don't say no, no, no, no, no. Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah…” Zoeken jullie écht tof beeldmateriaal van jullie bruiloft? Onze wedding shoots zijn anders. Prikkelend, authentiek, spontaan en persoonlijk. We verbinden film & foto op een nieuwe manier om zo jullie unieke dag vast te leggen.
Storypack Pure Portrait
True Colors
De weerspiegeling van jezelf vastgelegd in een zinderend beeld. Je starende blik, harde lach of een eigenzinnig trekje. We focussen ons op jouw vrouwelijke schoonheid. We zoeken in onze pure portretten naar de kern van wie je bent en vertellen dit met rake beelden. “I see your true colors…”
Storypack Love & Life
The heart of life
Door liefde, lijkt alles in het leven een andere betekenis te krijgen. Het vinden van je vlam, het krijgen van een kindje, dierbare vriendschappen en familie. Liefde en leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, because “Love turns the whole thing around”. En wij leggen de beweging van deze mooie momenten graag vast.
Storypack Business
My Way
“I did it my way”. We houden van de energie en het lef waarmee creatieve ondernemers authentieke diensten en producten ontwikkelen. Om je merk nog meer kracht te geven zoeken we naar dat wat jou en je business uniek maakt en leggen het vast in rake beelden. Zodat jij de mensen kunt bereiken die belangrijk voor jou en je business zijn.

Kind words

Prev.
Next.
Instagram @storiesbyoms
Total:
Don`t copy text!